Alpe d’Huzes 2012

Ook via deze weg willen we onze trots en dankbaarheid uitspreken over de bewonderenswaardige prestatie van Gijs Merkx, ter nagedachtenis aan onze moeder.

In mei 2012 werden wij benaderd door Lisanne Merkx, collega van onze moeder, met de vraag of wij het zagen zitten als de 6e klim van de Alpe d’HuZes door Gijs opgedragen werd aan Rina, inclusief een foto van haar aan zijn stuur. Vanzelfsprekend waren wij diep onder de indruk en zelfs een beetje sprakeloos door dit aanbod.

Op 7 juni 2012 heeft Gijs samen met vele andere kanjers een totaal bedrag van 32 miljoen euro opgehaald. De gehele opbrengst gaat naar projecten die uiteindelijk de grootst mogelijke voordelen opleveren voor patiƫnten die kanker hebben, of het in de toekomst krijgen. Het evenement zelf wordt volledig gesteund en uitgevoerd door vrijwilligers.

Dus wij zijn trots! Trots op Gijs voor de krachtsinspanning, trots op Lisanne en de andere collega’s van Hogla voor het gebaar en bovenal trots op Rina, dat mensen haar op deze manier willen eren en herinneren.

Rina, deze ronde is voor jou!Alpe d'HuZes 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *