Vandaag missen we haar 3 jaar.

3 december 2014. Vandaag missen we haar 3 jaar.

 

Voor even doe ik alsof het allemaal anders is. En droom ik over hoe ik mijn 3 december ook door zou kunnen brengen. Samen, met haar. Bellend, zoals we zo vaak deden en wat toen zo simpel leek. Waar ik nu zo naar verlang maar wat nooit meer zal zijn.

 

‘Olaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hi mams! Hoe istie? Lekker de hort weer op van de week? Hoe was de film met Anneke samen? Jullie hebben vast weer de hele bioscoopzaal bij elkaar gelachen, dat jullie er nog nooit uitgezet zijn!

En hoe was het in het tuincentrum met Margriet? Vast weer te veel plantjes en bloemen gekocht en uiteraard weer nieuwe kerstversieringen want daar heb je nog niet genoeg van… In welke fancy kleuren ga je de boom dit jaar versieren?

Maar niet voor 5 december optuigen he, pas na Sinterklaas!

Ja ja, ik kom donderdag ‘s avonds langs om te helpen versieren.

Ja vind ik ook gezellig. Zal ik dan gelijk mee eten? Misschien kunnen we wel Tilapiafilet eten, papa is er toch niet.

Ja lekker, leuk, heb ik zin in!

En super vet dat ik ben uitgekozen voor die reis naar Amerika he! Ik kijk er ook zo naar uit, volgens mij gaat het fantastisch worden. Lief dat je gelijk een kaart hebt verstuurd, ik kreeg hem vanochtend binnen. Heb je ook snel gedaan! Hoe doe je dat toch altijd..

En leuk dat die donderstenen van Corina er dan ook zijn als ik kom, je haalt Nicky toch nog altijd op van school samen met Dex en Wout op de fiets?

Zie je wel, met de tijd wordt je er wel handig in.

Ja ik snap ook niet hoe Corina dat altijd vol houdt en ook nog leuke dingen met ze doet en op haar skates de honden erbij uitlaat. Het lijkt ook wel alsof ze haar hand er niet voor om draait. Maar weet zeker dat ze blij is dat jij nog steeds elke donderdag oppast. Sowieso vinden die kids het natuurlijk geweldig. Nicky was de vorige keer allemaal verhalen aan het vertellen wat ze met oma heeft gedaan en dat oma zo lief is, en Wout blijft hardnekkig slechts ‘mama’ en ‘oma’ zeggen. Niks geen ‘DiDi’ terwijl ik nog zo mijn best doe. En dan hebben we nog Dex die me de vorige keer gewoon voorbij rende om jou als eerste te knuffelen! Maar is goed hoor, mijn tijd komt nog wel, straks ben ik de coole hippe tante en ben jij de suffe oma die ze toch niet snapt. Haha nee hoor, grapje. Ik moet toch een beetje voor me opkomen, mijn oude kamers zijn allemaal vergeven aan kleinkinderen!

Ja ja ik weet ook wel dat zij vaker langskomen, maar ik heb het druhuuk. Ik kom donderdag toch? En misschien kunnen we dan wel met het hele gespuis naar de speeltuin? Of de eenden eten geven? Kom ik gewoon wat eerder, gezellig!

Ja dan leg ik ook weer uit hoe je digitale boeken op je iPad gezet krijgt.. Voor de 100e keer!

Haha grapjeee. Maar ik kan ook niet te vroeg komen hoor want heb over 2 weken weer examens en ben nu al weer aan het stressen.

Ja dat is waar, je kan niet meer doen dan je best. Maar ik probeer altijd om die weken voor mijn examens vrij te houden, maar om de één of andere reden loopt mijn agenda toch altijd vol…

Ja precies ja, dat heb ik dus van jou geërfd, bedankt he! Nouja, eigenlijk ook wel gezellig, toch?

Je hebt gelijk, uiteindelijk komt het toch allemaal wel weer goed. Ik weet het, mama’s hebben altijd gelijk!

Hé mams.. Ik weet dat ik altijd aan het zeuren ben over de feestdagen en dat ik onze familie niet gezellig vind, maar je weet dat ik er stiekem altijd heel veel zin in heb he..

En gaan we dan ook weer de Disney Winter Wonderland film kijken? Het is belangrijk dat we die traditie doorgeven aan mijn nichtje en neefjes! En ik ben al druk aan het nadenken wat ik als nagerecht ga maken, de lat ligt altijd zo hoog na jouw spectaculaire hoofdgerecht.. Weet je nog dat jaar dat jij en ik de ene dag een kalkoen hebben klaargemaakt en de andere dag kreeft?

Jaa dat was heerlijk, ook zo gezellig..

Heeft Martijn trouwens nog de kast in de keuken kunnen fixen?

Nou, handig is die jongen he. Ja ja, het is een goeie gozer. Hij doet ook echt een hoop voor je.

Nou mams, gezellig om je weer gesproken te hebben. Toch fijn dat je naast je drukke agenda nog tijd voor je liefste dochter kan maken.

Haha, GRAPJUUU.

Nou, dikke kus en ik zie je donderdag, gezellig! Doeiiii’

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *